Mjød er ikke øl

Mjød er et af de ældste alkoholiske drikke. I den Nordiske mytologi ansås mjød for, at være befordrende for visdom og digterevner.

Danish Nature Brew’s Mjød er brygget ud fra gamle opskrifter, som er gået i arv, gennem generationer. Vi har taget disse opskrifter og givet dem et nordisk, gastronomisk løft, med nutidens bedste økologiske råvarer.

Danish Nature Brew’s mjød er håndbrygget i det centrale Jylland, hvor vi sætter en ære i, at brygge så naturligt og miljøvenligt som muligt.

GUNLÖD var, i den nordiske mytologi, datter af jætten Suttungen. GUNLÖD vogtede over mjøden, indtil Odin, med list, stjal den fra hende og fløj væk i en ørns skikkelse.

På vores hjemmeside viser vi dig en ny og moderne måde, hvorpå du kan gå på opdagelse i mjøden, få inspiration af professionelle bartendere og kokke til at udvide din egen gastronomiske viden og give dig selv og dine venner en oplevelse med Danish Nature Brew’s mjød, i sent vil glemme.
Indtil da, stil din mjød mørkt og koldt. Drik den nu eller gem den til senere. Danish Nature Brew’s bliver kun bedre med tiden.

Skål og god fornøjelse

 

Bestil online her